top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Een circulaire douche

Een circulaire douche bespaart gas doordat de warmte van het afgevoerde water gebruikt wordt om het koude water op te warmen. Zo heb je dus minder gas nodig, waardoor je energiekosten bespaart. De HeatCycle is met het hergebruik van gas ook een betere optie voor het milieu. De professionals van DeWarmte in Delft installeren de units zelf.

Wil je een circulaire douche?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Gas besparen met een circulaire douche

Water in een circulaire douche wordt met behulp van ons water terugwinsysteem verwarmd. De warmte van het water dat wordt afgevoerd, wordt teruggewonnen en gebruikt voor het nieuwe water. Dit proces noemen we circulaire warmte. Dit houdt in dat er minder nieuwe warmte wordt gegenereerd en dus dat je minder gas verbruikt. Onze volledig elektrische warmtepomp bespaart je dus een hoop energiekosten. Bovendien is minder gasverbruik beter voor het milieu.

Warmte boiler | De warmte

De vier onderdelen

De HeatCycle bestaat uit vier onderdelen; de warmteontvanger, de boiler, de pomp en de zak. De boiler staat nabij de cv-ketel. We plaatsen de zak en de warmteontvanger van de warmtepomp in de kruipruimte of in de kelder. Nadat de warmteontvanger de warmte uit het afvoerwater heeft gehaald, wordt het koude afvoerwater doorgespoeld naar het riool.

Warmte boiler | De warmte

Informeer naar onze duurzame oplossingen

Met de HeatCycle neem je steeds een circulaire douche en bespaar je gemiddeld 600 m3 gas per jaar. Daardoor is jouw energierekening minder hoog en stoot je minder CO2 uit. Wij helpen je graag om je verwarmingssysteem te verduurzamen. Neem contact met ons op als je vragen hebt. Voor € 99,- kun je ook een pomp reserveren en een digitale schouw inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page