top of page
Dutch house, bike parked infront of it

CO2-neutrale warmtevoorziening

DeWarmte in Delft biedt jou een innovatief systeem voor een CO2-neutrale warmtevoorziening. De HeatCycle is een elektrische warmtepomp die warmte uit je afvalwater teruggeeft aan je woning. Het systeem is geschikt voor bijna iedere woning. Wij komen de units bij je thuis installeren, zodat je zeker bent van een goed functionerend systeem.

Wil je een CO-2 neutrale warmtevoorziening?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

CO2-neutrale warmtevoorziening via onze pomp

Dankzij onze warmtepomp verminder je de CO2-uitstoot omdat je minder warmte hoeft te genereren. HeatCycle haalt namelijk bestaande warmte uit je afvoerwater en geeft die terug aan je woning. Dit proces heet circulaire warmte. Doordat je geen extra warmte genereert, maar warmte juist opnieuw gebruikt, verbruik je minder gas. Een gemiddeld huishouden bespaart met dit water terugwinsysteem tot wel 600 kubieke meter gas per jaar! Dat scheelt voor jou kosten en het is beter voor het milieu. Bovendien is het systeem volledig elektrisch, waardoor je van CO2-neutrale warmtevoorziening profiteert. Via onze subsidiepartner vraag je eenvoudig subsidie terug voor de installatie.

Warmte boiler | De warmte

Koop onze warmtepomp

Wil jij duurzamer wonen? Onze CO2-neutrale warmtevoorziening bespaart gas en energiekosten. Bekijk onze website om een warmtepomp te kopen en te laten installeren. Vul ons contactformulier in als je vragen hebt. Om direct een medewerker te spreken, bel je naar 085 – 0166620 of gebruik je de chatfunctie. Je kunt ook een reservering plaatsen en een belafspraak inplannen voor € 99,-. Dan vertellen onze digitale schouwers je graag meer over de opties voor jouw woning. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Warmte boiler | De warmte
bottom of page