top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Cv-ketel laten vervangen

Als jij je oude cv-ketel met gas wilt laten vervangen door een duurzamer model, helpen wij je graag. Wij maken namelijk een aansluiting op een elektrische of hybride variant mogelijk, waarmee je een hoop gas bespaart. Dat is beter voor het milieu en je bespaart energiekosten. Nadat jouw oude cv-ketel is weggehaald, zorgen wij voor een systeem dat aansluit op een duurzamere variant die als vervanging dient. We denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw specifieke woonsituatie.

Wil je een cv-ketel laten vervangen?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Je cv-ketel laten vervangen door een duurzamere variant

De vervanging van je cv-ketel door een model dat minder gas verbruikt, is een duurzame keuze. Een elektrische cv en een warmtepomp werken samen om je huis en water te verwarmen. Na de vervanging van je oude cv-ketel door een duurzame variant, hergebruik je warmte, waardoor je veel gas bespaart. Een hybride cv-ketel resulteert dus in warmtewinning. Schakel ons als je een hybride warmtepomp bij je in huis hebt laten plaatsen om je oude cv-ketel te vervangen.

Warmte boiler | De warmte

Maak je woning duurzamer met een warmtepomp

Als je meer duurzame warmte wilt opwekken, kun je ons inschakelen voor het installeren van een warmtepomp na de vervanging van je cv-ketel. De HeatCycle haalt warmte uit je afvoerwater om die opnieuw te gebruiken. Dit noemen we circulaire warmte. Daardoor bespaar je gas en dat is beter voor het milieu. Ben je geïnteresseerd in onze duurzame oplossingen? Kies er dan voor om je cv-ketel te laten vervangen of een water terugwinsysteem te installeren.

Warmte boiler | De warmte

Schakel ons in om je woning te verduurzamen

De vervanging van je oude cv-ketel door een duurzame versie is een goede keuze. Daardoor bespaar je namelijk een hoop gas, waardoor je energiekosten lager worden. Je kunt DeWarmte na het laten vervangen van je cv-ketel inschakelen voor een duurzame aansluiting op het nieuwe systeem. Vul ons contactformulier in voor meer informatie. We beantwoorden je vragen ook graag via de chat of als je belt naar 085 – 0166620.

bottom of page