top of page
Dutch house, bike parked infront of it

De warmtepomp die met je cv-ketel voor warmtewinning zorgt

Als je een cv-ketel hebt, bieden wij een duurzame oplossing voor warmtewinning. HeatCycle hergebruikt namelijk warmte uit jouw afvalwater. Het systeem bestaat uit vier onderdelen die in vrijwel iedere woning geïnstalleerd kunnen worden. Wij verzorgen de plaatsing zelf, zodat je systeem gegarandeerd direct werkt. Begin zo snel mogelijk met het besparen van gas!

Wil je een CV-ketel kopen om warmte te winnen?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Dankzij onze warmtepomp met jouw cv-ketel profiteer je van warmtewinning

HeatCycle maakt gebruik van circulaire warmte. Dit houdt in dat warmte uit afgevoerd water wordt onttrokken zodat het hergebruikt kan worden. Als je jouw systeem met enkel een cv-ketel vervangt door een combinatie met onze warmtepomp, profiteer je van warmtewinning. Deze hybride warmtepomp werkt namelijk samen met de cv-ketel om je woning te verwarmen, waardoor je minder gas nodig hebt. Je bespaart met ons water terugwinsysteem energiekosten én je beperkt jouw uitstoot, wat gunstig is voor het milieu. Bovendien profiteer je van installatie door onze professionals die de beste installatiemogelijkheden met je bespreken.

Warmte boiler | De warmte

Vraag om meer informatie via ons formulier

Profiteer van warmtewinning dankzij de samenwerking tussen je cv-ketel en ons systeem. Er gaat minder warmte verloren dankzij de samenwerking tussen de warmteontvanger, de warmtepomp, de boiler en de opslagzak. Als je vragen hebt, stel je die via de live chat of bel je naar 085 – 0166620. Voor € 99,- plaats je een reservering en plan je een digitale schouw in. Dan voorzien onze schouwers je graag van meer informatie.

Warmte boiler | De warmte
bottom of page