top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Garantie op je warmtepomp

Bij DeWarmte in Delft ontvang je twee jaar lang full service garantie op je warmtepomp. Dit houdt in dat je na de aanschaf en installatie twee jaar lang niets hoeft te betalen voor reparaties of onderhoud. Je profiteert bij ons dus altijd van uitstekende, persoonlijke service van onze experts die verstand hebben van het systeem.

Wil je garantie op je warmtepomp?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Twee jaar lang garantie op je warmtepomp

We denken vanaf het begin graag met je mee over de installatie van ons water terugwinsysteem. Mochten er toch defecte ontstaan, dan is dat bij ons geen probleem. Als je onze warmtepomp aanschaft, profiteer je namelijk twee jaar lang van full service garantie. Je hoeft in de eerste twee jaar na het kopen en installeren van de warmtepomp dus niets te betalen voor onderhoud of reparaties. Weet je nog niet zeker of circulaire warmte de oplossing is voor jouw woning? Als je vragen hebt over de voorwaarden, kun je onze veel gestelde vragen bekijken. Als je daarna overtuigd bent van onze warmtepomp met elektrische cv, helpen we je graag een oplossing te vinden.

Warmte boiler | De warmte

Meer aantrekkelijke diensten

Weet je nog niet zeker of circulaire warmte de oplossing is voor jouw woning? Het is bij ons ook mogelijk om een warmte-unit te huren. Op die manier kun je iedere maand opzeggen. Als je dan toch overtuigd bent van onze warmtepomp met elektrische cv, helpen we je graag een oplossing te vinden.

Warmte boiler | De warmte

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Bij DeWarmte profiteer je van twee jaar lang garantie op je warmtepomp. Daardoor ben je altijd verzekerd van een goed functionerend systeem. Heb je vragen? Maak dan gebruik van de chatfunctie of bel naar 085 – 0166620. Wij helpen je graag zodat je zo snel mogelijk kan beginnen met besparen. Ook kun je voor € 99,- een reservering plaatsen en een digitale schouw inplannen voor advies op maat.

bottom of page