top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Hoe kan ik duurzamer wonen?

Hoe kan ik duurzamer wonen en bijdragen aan een beter klimaat? DeWarmte in Delft biedt je een duurzame oplossing aan in de vorm van de HeatCycle. Deze warmtepomp zorgt ervoor dat je warmte uit afvalwater opnieuw kunt gebruiken, zodat je minder nieuwe warmte hoeft op te wekken. Zo verbruik je minder gas.

Wil je een warmtepomp kopen om duurzamer te wonen?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Hoe kan ik duurzamer wonen en mijn uitstoot beperken?

Ons doel is CO2-neutrale warmtevoorziening voor iedere woning. Met de HeatCycle komt onze droom al een stap dichterbij. Dit systeem zorgt namelijk voor circulaire warmte: de warmte uit je afvalwater wordt opnieuw gebruikt voor warm tapwater of verwarming. Daardoor verbruik je met dit water terugwinsysteem minder gas. Dat is beter voor het milieu. Door aanpassingen als deze maak je jouw huishouden duurzamer. Wij helpen je graag een stap te zetten naar duurzamer wonen, dus benader ons voor meer informatie over hoe jij je huis kunt verduurzamen met onze warmtepomp.

Warmte boiler | De warmte

Benader ons voor informatie

Ons systeem is het antwoord op de vraag “hoe kan ik duurzamer wonen?”. Wil je meer weten of het kopen en installeren van een warmtepomp? Bekijk dan onze veel gestelde vragen. Je kunt ook contact opnemen met onze experts voor deskundig advies en antwoord op de vraag “hoe kan ik duurzamer wonen?”.

Warmte boiler | De warmte
bottom of page