top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Hoe kan ik gas besparen?

Hoe kan ik als particulier gas besparen? Dit heb jij je vast wel eens afgevraagd. Inmiddels weten we namelijk dat het gebruik van fossiele brandstoffen, zoals aardgas, slecht is voor het milieu. Als jij wilt bijdragen aan een beter klimaat en je wilt profiteren van lagere energiekosten, heeft DeWarmte in Delft dé oplossing voor jou.

Wil je gas besparen?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Hoe kan ik gas besparen en bijdragen aan een beter milieu?

De HeatCycle zorgt voor circulaire warmte. Het onttrekt warmte aan afvalwater van je wasmachine en je douche, waardoor die warmte opnieuw gebruikt kan worden. Je kunt dus veel gas besparen met deze warmtepomp doordat je minder warmte hoeft op te wekken. Via DeWarmte kun je een warmtepomp kopen en laten installeren. Na de installatie begin je direct met het besparen van gas. Daarom is ons water terugwinsysteem jouw antwoord op de vraag: hoe kan ik gas besparen?

Warmte boiler | De warmte

Stel ons al je vragen

Wij helpen je graag om jouw huis duurzamer te maken. Onze warmtepomp resulteert in besparing van gas en energiekosten. Wil je meer informatie over ons systeem? Voor het antwoord op vragen als “hoe kan ik gas besparen?” bekijk je onze veel gestelde vragen. Als je geïnteresseerd bent, kun je voor € 99,- een pomp reserveren en een telefoongesprek inplannen waarbij je advies op maat ontvangt.

Warmte boiler | De warmte
bottom of page