top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Een hybride warmtepomp kopen

Via DeWarmte in Delft kun je een hybride warmtepomp kopen en installeren, waarna die samenwerkt met je cv-ketel. Dankzij deze twee onderdelen heb je minder gas nodig voor warm water. Dit is beter voor het milieu, maar je bespaart ook op je energiekosten. Dankzij de plaatsing door onze specialisten ben je verzekerd van een goed werkend systeem en kun je direct beginnen met besparen.

Wil je een hybride warmtepomp bestellen?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Een hybride warmtepomp kopen en laten installeren

Als je besluit een hybride warmtepomp te kopen en die te laten installeren bij je cv-ketel, profiteer je van diverse voordelen. Ons water terugwinsysteem hergebruikt warmte uit je afvalwater. De warmte uit bijvoorbeeld je douchewater wordt gebruikt om je volgende warme douchebeurt mogelijk te maken. Dit proces noemen we circulaire warmte. Via ons bedrijf kun je een warmtepomp kopen en direct laten installeren door onze specialisten. Na de installatie begin je direct met gas besparen en minder uitstoten.

Warmte boiler | De warmte

Onze uitstekende service

Als je bij ons een hybride warmtepomp wilt kopen voor bij je cv-ketel, profiteer je voor en na het installeren van persoonlijke service. We overleggen graag met je wat de beste manier is om de warmtepomp met terugwinsysteem te plaatsen in jouw woning. We combineren ons advies en jouw wensen om de best mogelijke installatie te realiseren. Ons team helpt je graag om je huis te verduurzamen op de manier die het beste werkt voor jouw woning.

Warmte boiler | De warmte

Plaats jouw bestelling voor een warmtepomp

Wil jij thuis duurzame warmte opwekken? Via ons bedrijf kun je een hybride warmtepomp kopen en die laten installeren als aanvulling op je cv-ketel. Daardoor bespaar je gas en betaal je minder energiekosten. Vul ons contactformulier in om vragen te stellen. Als je jouw aanvraag wilt starten, kun je vrijblijvend een pomp reserveren voor € 99,- waarna een van onze digitale schouwers je persoonlijk advies geeft.

bottom of page