top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Een offerte aanvragen voor een warmtepomp

Bij DeWarmte in Delft kun je een offerte aanvragen voor een warmtepomp. Dankzij onze pomp win je warmte terug uit je afvalwater. Zo gaat er minder warmte verloren en bespaar je dus energie en gas. Dat is gunstig voor het milieu en voor je portemonnee. Wil je weten wat een hybride warmtepomp kost? Vul dan ons aanvraagformulier in of kijk op de website.

Wil je een offerte aanvragen voor een warmtepomp?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Eenvoudig een offerte aanvragen voor onze warmtepomp

Onze hybride warmtepomp is een duurzame oplossing om warmte terug te winnen, maar wat kost die eigenlijk? De HeatCycle bestaat uit vier onderdelen; de warmteontvanger, de warmtepomp, de boiler en de zak. Het eerste onderdeel haalt warmte uit je afvalwater. De pomp is circa 40x50x60cm. De grootte van de boiler hangt af van jouw warmwaterverbruik. De zak slaat afvalwater op om er warmte uit te winnen. Je kunt onze warmtepomp in een nieuwbouwwoning of in je huidige woning laten installeren. Als jij gebruik wilt maken van circulaire warmte, kun je via onze website een offerte aanvragen voor de warmtepomp.

Warmte boiler | De warmte

Wat kost een hybride warmtepomp?

Het kopen en laten installeren van de warmtepomp kost in totaal € 2900,-. Dit bedrag is inclusief de subsidie die je kunt aanvragen voor dit systeem. Dit is een redelijke investering, maar je begint na de installatie direct met besparen. Daardoor is dit bedrag snel gecompenseerd. Bovendien ontvang je twee jaar lang full service garantie op de warmtepomp!

Warmte boiler | De warmte

Begin direct met je aanvraag

De HeatCycle is zowel een prijsbewuste als milieubewuste keuze. Ben je benieuwd wat de installatie van een hybride warmtepomp precies kost? Vraag dan een offerte aan. Als je vragen hebt over ons concept of over het aanvragen van een offerte voor je warmtepomp, gebruik je ons contactformulier.

bottom of page