top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Warmte van een duurzame boiler

Genereer op een duurzame manier warmte dankzij onze installatie met een boiler, een warmteontvanger, een zak en een warmtepomp. Bij het afvoeren van water wint de HeatCycle hier warmte die je vervolgens kunt gebruiken om je woning te verwarmen. Doordat er geen extra warmte wordt gegenereerd, bespaar je gas. Zo bespaar je kosten op je energierekening en beperk je jouw impact op het milieu.

Wil je een duurzame boiler bestellen?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Duurzame warmte dankzij onze installatie met boiler en pomp

Dankzij de installatie van DeWarmte in Delft kun je warmte uit afvalwater halen. Het water dat we afvoeren heeft gemiddeld nog een temperatuur van 27°C en dankzij ons water terugwinsysteem gaat die warmte niet verloren. Het systeem bestaat onder andere uit een boiler en een zak waarin de warmte uit het water wordt getrokken vóór het afvoeren ervan. Dit noemt men circulaire warmte. Dankzij deze installatie met boiler kun je thuis duurzame warmte genereren met water wat we normaal afvoeren. Wanneer de warmte eruit is, wordt het water doorgestuurd naar het riool.

Warmte boiler | De warmte

De voordelen van ons systeem

De HeatCycle is geschikt voor bijna elke woning. Je kunt onze installatie bijvoorbeeld gebruiken voor duurzame warmte bij nieuwbouw, maar je kunt het eveneens combineren met een bestaande boiler en cv-ketel. Daarnaast regelen wij zelf de installatie om een succesvol resultaat te garanderen. Je bespaart dankzij ons systeem een hoop gas, waardoor je jouw CO2-uitstoot én je energierekening verlaagt. Heb je vragen over de werking van de HeatCycle? Je vindt het antwoord wellicht tussen onze veel gestelde vragen.

Warmte boiler | De warmte

Informeer naar de mogelijkheden van ons systeem

Door warmte te halen uit water wat we normaal meteen afvoeren, verlies je minder warmte en hoef je minder te stoken. Daardoor verminder je jouw gasverbruik. Wil jij onze HeatCycle bij jou thuis? Reserveer hem nu geheel vrijblijvend en kom in contact met onze digitale schouwers om de mogelijkheden in jouw huis te bekijken. Wij helpen je graag met het verduurzamen van je huis en om de voetafdruk van jouw huishouden te verkleinen.

bottom of page