top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Warmte-unit huren

Een warmte-unit huren maakt het mogelijk om de voordelen van een warmtepomp ervaren zonder direct een grote investering te doen. Als je eenmaal op de koop wilt overgaan, helpen wij je graag een duurzame oplossing te vinden die voor jou werkt. Zo lang de riolering van je woning bereikbaar is, is ons systeem geschikt.

Wil je een warmte-unit huren?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Een warmte-unit voor je woning huren

Wil je jouw gasverbruik verminderen zonder een grote uitgave te doen? Bij sommige bedrijven kun je een warmte-unit huren waarmee je thuis duurzame warmte opwekt. Als je er zeker van bent dat je de overstap wilt maken naar duurzame warmte, kun je een van onze systemen aanschaffen. De Pomp AO onttrekt warmte aan de buitenlucht. Vervolgens verwarmt die jouw woning met behulp van een beetje extra elektriciteit. De HeatCycle wint warmte uit warm afvoerwater en hergebruikt het om nieuw tapwater te verwarmen, zoals dat voor je douche. Met dit water terugwinsysteem genereer je dus minder nieuwe warmte, waardoor je een hoop gas bespaart. Met deze circulaire warmte maak je jouw huis een stuk duurzamer. Welk systeem mogen we bij jou komen installeren?

Warmte boiler | De warmte

Huur een warmtepomp

Als je nog niet zo ver bent om onze warmtepomp te kopen en te laten installeren, kun je eerst een warmte-unit huren bij een andere partij. Op die manier hoef je nog geen grote investering te doen, maar ervaar je alsnog of een warmtepomp de juiste keuze is voor jouw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Warmte boiler | De warmte
bottom of page