top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Warmtepomp voor besparing van gas

Onze warmtepomp met vier onderdelen resulteert in besparing van gas dankzij warmtewinning. Dat komt doordat ons systeem warmte uit afvalwater vasthoudt. Het gebruikte water wordt alsnog afgevoerd, maar de gewonnen warmte wordt gebruikt voor meer warm water of verwarming. Warmtelevering wordt milieuvriendelijker met onze warmtepomp. Profiteer na bestelling van vakkundige installatie door de specialisten van DeWarmte.

Wil je een warmtepomp voor besparing van gas?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Warmtelevering met onze warmtepomp resulteert in flinke besparing

Hoeveel warm water gebruik jij op een dag? Voor iedere keer dat je warm water gebruikt, verbruikt je gas. Dat is slecht voor het milieu, maar het verhoogt ook je energierekening. Hoe kun je gas besparen? Met onze warmtepomp maak je warmtewinning mogelijk, zodat je minder nieuwe warmte hoeft op te wekken. Dit water terugwinsysteem haalt warmte uit verwarmd afvoerwater, zoals dat van je wasmachine. De warmtepomp zorgt vervolgens met andere units voor warmtelevering aan je verwarming of tapwater. De warmtepomp werkt dus met circulaire warmte door warmtewinning, wat resulteert in een besparing op gas.

Warmte boiler | De warmte

Jij profiteert van vakkundige installatie

Met een warmtepomp maak je warmtewinning en besparing van energie mogelijk. We komen de warmtepomp die je bij ons koopt zelf installeren met onze professionals, zodat je direct na plaatsing profiteert van duurzamere warmtelevering. We houden graag rekening met jouw wensen. Zo plaatsen we de buitenunit van de warmtepomp bijvoorbeeld in de kelder of kruipruimte zodat het niet in de weg staat. Warmtelevering met onze warmtepomp moet immers een aanwinst voor je zijn, geen ergernis.

Warmte boiler | De warmte

Profiteer van besparing dankzij ons systeem

Wil jij profiteren van duurzame warmtewinning met een waterpomp? Doordat er minder nieuwe warmte wordt opgewekt, bespaar je gas met onze warmtepomp. Wij installeren het systeem graag zodat je het beste eindresultaat ontvangt. Heb je vragen over ons concept of andere zaken? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Onze specialisten in Delft vertellen je graag meer over ons systeem.

bottom of page