top of page
Dutch house, bike parked infront of it

De buitenunit of opvangzak van je warmtepomp in de kelder

Onze warmtepomp zit niet in de weg, want we zetten de buitenunit (ook wel de opvangzak genoemd) in je kelder. De rest van de onderdelen komen nabij je cv-ketel. Daardoor neemt de pomp geen extra ruimte in je woning in. We regelen de installatie zelf, zodat je gegarandeerd het beste resultaat ontvangt. Bovendien profiteer je bij DeWarmte in Delft van twee jaar garantie.

Wil je een warmtepomp en buitenunit in je kelder?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Van onze warmtepomp komt de buitenunit in je kelder

Als je onze warmtepomp koopt, plaatsen we vier onderdelen. De onderdelen van de buitenunit/opvangzak en de warmteontvanger van je warmtepomp komen in de kruipruimte of in de kelder. Daardoor nemen die geen belangrijke ruimte midden in je woning in. De pomp en de boiler komen dicht bij je cv-ketel te staan. We werken alles netjes weg en horen graag of je specifieke wensen hebt. Je ontvangt bij ons gegarandeerd de beste service. Je profiteert bij ons bedrijf ook nog van twee jaar full service garantie op je warmtepomp. Dit betekent dat je in de eerste twee jaar niets hoeft te betalen voor reparaties en dergelijke.

Warmte boiler | De warmte

Vul het aanvraagformulier in

Door circulaire warmte te gebruiken, verbruik je veel minder gas. Dit is beter voor het klimaat en je verlaagt je energiekosten aanzienlijk. De onderdelen van de buitenunit of opvangzak van de warmtepomp plaatsen we in je kelder, zodat die niet in de weg liggen. Vul ons contactformulier in als je vragen hebt. Heb je interesse? Reserveer dan vrijblijvend een systeem voor € 99,- en plan een telefoongesprek met onze experts in.

Warmte boiler | De warmte
bottom of page