top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Warmtepomp combineren met zonnepanelen

Door een warmtepomp te combineren met zonnepanelen, kun je naast gas ook stroom besparen. Zo maak je jouw woning nóg duurzamer. Als je woning geschikt is om deze duurzame energievoorzieningen te combineren, kun je de stroom voor je warmtepomp namelijk zelf opwekken met je zonnepanelen. Wij adviseren je graag over de meest geschikte oplossing om jouw woning te verduurzamen.

Wil je een warmtepomp combineren met zonnepanelen?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Door een warmtepomp te combineren met zonnepanelen, bespaar je meer

DeWarmte in Delft heeft één doel: duurzame, CO2-neutrale warmtevoorziening voor iedereen. Als je een warmtepomp laat installeren, kom je al een stap dichterbij een duurzame woning. Maar als je die warmtepomp wilt combineren met zonnepanelen, bespaar je nóg meer energie. Dankzij de circulaire warmte van ons systeem en de stroom van de zonnepanelen, verbruik je ontzettend weinig energie. Je hergebruikt namelijk de warmte die je opwekt en de pomp die je daarvoor gebruikt, wordt deels aangedreven door de stroom van je zonnepanelen. Als jouw woning niet geschikt is voor zonnepanelen, is ons water terugwinsysteem op zichzelf ook een stap richting verduurzaming.

Warmte boiler | De warmte

Zet een stap richting fossielvrij leven

Als jij je gasverbruik wilt verminderen, laat je de HeatCycle bij jou thuis installeren. Onze specialisten vertellen je of het mogelijk is om de warmtepomp te combineren met zonnepanelen. Start direct met jouw aanvraag. Heb je vragen voor ons? Wij zijn iedere werkdag van negen tot vijf uur bereikbaar.

Warmte boiler | De warmte
bottom of page