top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Een warmtepomp voor een elektrische cv

Onze warmtepomp maakt een elektrische cv mogelijk. Het systeem is volledig elektrisch en je verbruikt een stuk minder gas. Zo maak je jouw woning milieuvriendelijker. Bovendien bespaar je op gaskosten. Wij adviseren je graag over de beste installatiemogelijkheden voor jouw specifieke woning.

Wil je een warmtepomp voor je elektrische cv?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Onze warmtepomp zorgt voor een elektrische cv

Via DeWarmte in Delft vind jij oplossingen om je huis te verduurzamen, zoals de HeatCycle. De HeatCycle is een systeem met een warmtepomp dat elektrische cv mogelijk maakt. Doordat we warmte uit afvalwater terugwinnen, hoef je minder gas te verbruiken om nieuwe warmte op te wekken. Dit noemen we circulaire warmte. Ons systeem is volledig elektrisch, waardoor je een hoop gas bespaart. Doordat je minder gas verbruikt, stoot je minder uit en draag je bij aan een beter milieu. Het systeem bestaat uit vier onderdelen: de opslagzak, de warmteontvanger, de warmtepomp en de boiler.

Warmte boiler | De warmte

Koop jouw duurzame systeem bij ons

Zorg voor een elektrische cv in je huis met onze warmtepomp. Wij komen de warmtepomp installeren op de manier die voor jouw woning het beste werkt. Heb je vragen over de beste oplossing voor jouw woning? Vul dan ons contactformulier in. Het is ook mogelijk om voor € 99,- een systeem te reserveren en een telefoongesprek in te plannen. De experts in ons team adviseren je dan graag.

Warmte boiler | De warmte
bottom of page