top of page
Dutch house, bike parked infront of it

Warmtepomp in je kruipruimte

Als je een warmtepomp aanschaft, installeren we de warmteontvanger en de zak in de kruipruimte en/of de kelder van je woning. De andere twee onderdelen worden ook netjes weggewerkt. We komen alles zelf installeren, zodat je zeker bent va een goed functionerend systeem direct na aansluiting. Bovendien profiteer je bij DeWarmte in Delft van twee jaar garantie.

Wil je een warmtepomp voor in je kruipruimte?

✔ Vaste prijs voor koop en installatie gas

✔ Duurzame warmte

✔ Voor iedere woning

Wij installeren delen van de warmtepomp in je kruipruimte

Nadat je ons water terugwinsysteem hebt aangeschaft, installeren wij hem zelf bij je thuis. We installeren buitenunit van de warmtepomp in je kelder of kruipruimte en de andere units in de buurt van je cv-ketel. Doordat alle onderdelen weggewerkt worden, nemen ze geen extra ruimte in je woning in. Dankzij deze installatie kun je warmte uit het riool halen, waardoor je minder gas hoeft te verbruiken. Dit scheelt in energiekosten en het is beter voor het milieu. Ons systeem is geschikt voor iedere woning waar de riolering toegankelijk is. Daarnaast houdt ons team graag rekening met jouw wensen om het beste resultaat te bereiken.

Warmte boiler | De warmte

Bespreek jouw opties met onze specialisten

Als jij je woning wilt verduurzamen, kun je via ons bedrijf een warmtepomp kopen en laten installeren. De helft van de warmtepomp komt in de kruipruimte van je woning te staan en de rest wordt netjes weggewerkt. De HeatCycle’s circulaire warmte bespaart je tot wel 600 m3 gas per jaar, dus vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Warmte boiler | De warmte
bottom of page